Djurrättsaktivisten som terrorist

Posted on 15 december, 2008

0


Djurens Befrielsefront representerades i TV 3  igår 14 dec 2008 av en ung anonym förvirrad som visade upp terroristens förskräckliga ansikte.

Han försvarade den feghet som DBF´s medlemmar visar med anonyma angrepp i skydd av mörkret. Han ansåg till och med att det är helt okej att trakassera och skrämma oskyldiga närstående till de man vill åt.

DBF sänker sig därmed till en ynklig form av brottslighet och rättfärdigar sina anarkistiska metoder med att varje medel som gynnar saken är rätt. Här har DBF gått vilse. Man använder hatet och förgriper sig på oskyldiga. Man använder hatet, kränker vår demokrati och väcker farligt begär om hämnd.

De som vill försvara sitt sätt att leva kan hoppas på att polisen gör vad de ska. Men här har ju rättsväsendet misslyckats. Otroligt märkligt att en terrororganisation får visa upp sig på detta sätt och skryta med sina kriminella aktioner på en hemsida. Varför släcks de inte ned? Tålamodet borde ha nått sin gräns för länge sedan.

Om inte polisen gör sitt jobb så dröjer det nog inte länge för än vi får se bilder och höra talas om DBF terrorister som dränkts i sin egen rödfärg.

Ska då de som lever av och med djur ge upp sin frihet och sitt sätt att leva eller ta till motsvarande våldsmetoder som DBF? Hur kommer det sig att inte de som DBF angriper förenar sig till ett kraftfullt försvar? De har ju rätten på sin sida och de borde ha både ”vapnen” och förmågan.

Nej den fria världen sänker sig inte till DBF´s terrorism utan hoppas på rättssamhället. Man kan fråga sig vad som händer om DBF ger sig på naturfolken, samerna och andra som lever av djur.

DBF förvärrar förhållandet mellan både människor och djur. DBF besudlar inte bara människan, demokratin och humanismen utan också djuren. Djuren, naturen och samlevnaden är alldeles för viktiga frågor för att en terrororganisation ska få förstöra och infektera dessa frågor.

DBF har lämnat humanismens värderingar och förlikat sig med maffiametoder. Det agerande som DBF står för kan aldrig passera ostraffat. Våga möta dem som ni hotar, mitt på dagen med visade ansikten, öga mot öga. I annat fall är ni enbart kräk.

Posted in: Uncategorized