”Sverige lockat att köpa Tamiflu”. Vi har betalat 260 milj kr för ”aspirin”

Posted on 20 mars, 2013

7


På SVT Text TV 20 mars 2013 kan vi denna dag ta del av kritik mot läkemedelsindustrin och svenska myndigheters grova misstag när det rör smittskydd.

Sverige och en rad andra länder har lockats att köpa in stora mängder av influensamedicinen Tamiflu. Det är i praktiken verkningslöst. Det menar forskare som säger att medicinen inte fungerar bättre än en aspirin.

-Jag betraktar det här som den största stölden i Europas historia,

säger Peter C. Götzshe, Cochraneinstitutet, som granskar medicinsk forskning.

Enligt SVT:s beräkningar har (den i praktiken värdelösa) medicinen sålts för över 80 miljarder kronor sedan 2001 världen över.

Sveriges lager av Tamiflu har kostat skattebetalarna 260 miljoner kronor.
Tamiflu, som inte är ett vaccin, har marknadsförts av tillverkaren Roche.

Anders Tegnell påstår att det kan förhindra människor från att smittas av influensan.
(Men det är således bluff)
Anders Tegnell Socialstyrelsen, ansvarig för inköpet av medlet försvarar beslutet.

LÖGNEN!

”-Det förkortar sjukdomstiden med ett eller två dygn. På två eller trehundra tusen sjuka blir det ganska många sjukdagar,”

Anders Tegnell, chef för smittskyddsenheten på Socialstyrelsen kommer med påstående som saknar all grund.

Anders Tegnell osanningar ligger i linje med liknande fabricerade lögner från Annika Linde vid Smittskyddsinstituet. Hur dessa båda kan fortsätta år efter år och förorsaka så stora folkhälsoproblem och astronomiska kostnader med att vilseföra svenska folket är en gåta.

”Roche vill inte kommentera kritiken men företaget lovade nyligen att göra studierna mer tillgängliga. Fyra influensaexperter ska nu granska allt underlag som finns om Tamiflu.”

Götzshe avfärdar det med att om Roche hade en studie som gav stöd så hade de redan använt sådana studier i sin reklam. Vad man  nu måste göra är att efterkosntruera studier. Hur ska det gå till? Mutade forskare arvoderade av Roche och utsedda av Anders Tegnell vid Socialstyrelsen?

Linde och Tegnell har länge kört detta fientliga spår mot svenska folket och i Kina skulle de fått sina straff för länge sedan. Vad och vem skyddar dem i Sverige? Det politiska skyddet måste gå högt upp i etablissemanget. Med tanke på de grova brotten finner jag ingen anledning att hålla igen. Publicerar denna Facebookkommentar.

Linde och Tegnell är antingen falska nickedockor,  jubelidioter, mutade eller har en pistol mot tinningen för att kunna göra den skada de gjort.

Börje Peratt

Tidigare inlägg:
17 feb 2012 Svininfluensavaccinet dödade 21 och räddade möjligen 6
15 feb 2102 Sveriges Radio fabulerar om effekt av vaccinering

Posted in: Hälsa, Sjukvård