Läkemedelsbolag GSK i gigantisk muthärva

Posted on 15 juli, 2013

9


Brittiska läkemedelsjätten Glaxo Smith Kline anklagas för att ha använt omkring tre miljarder kronor till att muta läkare och tjänstemän för att pressa upp priserna på företagets produkter i Kina.

Mutorna ska ha getts i form av resor men även sexuella tjänster.

2009 utgick jag i flera artiklar från att Glaxo Smith Kline genom korruption lyckats muta WHO och myndigheter i många länder för att lura på oss svininfluensakampanjen. Jag skrev då Spåren ledde till korruption (Annika Linde Smittskydddsinsititutet) och Svininfluensa spreds av förvillare.

H1N1- svininfluensan: Cui Bono? -Who benefits? (Fredagen den 24:e juli 2009)

..abnorma mängder av vaccinframställning kommer att hota människans immunförsvar och motståndskraft och istället slå tillbaka inom en gissar jag snar framtid … Skurkarna heter medicinjättarna och de som skapat både mediakaoset och vaccinen för att tjäna miljarder. Framställarna av … vaccinet mot Svininfluensa gör … astronomiska vinster. Där har vi syftet. Leta efter vilka som tjänar på oron och vi får svaret. De som marknadsfört, mutat sig fram och framkallat mediamanin. And the winners are Glaxo Smithkline…

Det visar sig att GSK med flera andra vaccinproducerande läkemedelsindustrier mutat även de så kallade skeptikerföreningarna för att få dem att agera på sin sida. I Sverige motsvaras dessa landsförrädare av Vetenskap och Folkbildning och Förbundet Humanisterna.

”Vetenskap och Folkbildning” har möjligen blockerat de kognitiva egenskaperna för att kunna varsebli och identifiera verkliga hot och istället hoppar man på dem som ser… vilket avslöjar att VOF styrs av en oförmåga att se sammanhang.

Nu efteråt kan man väl se det som att korrupta pseudiker inte vill se utan ska titta bort och ge stöd till djävulska attacker på samhället.

Verksamheten i Kina ska ha pågått sedan 2007 och bland annat ska pengar ha förts över till 700 resebyråer och företag, uppger Gao Feng, den polisofficer som leder undersökningen. Fyra kinesiska chefer har gripits. (SVT TEXT TV) Med kunskap om det kinesiska systemet lär de riskera avrättning. I Sverige får man sommarprata i radio och framträda i SVT. Det vittnar om ett högt beskydd och djupt gående förakt för svenska folket.

Finns det någon som är modig och har integritet att leda en undersökning och offentliggöra bevis för det övergrepp som gjorts mot hela vårt folk. Vilka företag, makthavare, chefer och myndighetspersoner bör nu undersökas? Spåren är lätta att följa.

Börje Peratt

SR: Brittiskt läkemedelsbolag i kinesisk muthärva

SvD: Läkemedelsjätte anklagas för mutor

Peratt Blogg ”Vaccin för 325 miljoner kastas”