Stenad till döds – Islams sharia lagar

Posted on 17 augusti, 2014

2


Soraya’yı Taşlamak-The Stoning Of Soraya M

Ung kvinna stenad till döds i Iran. Orsak till detta straff kan vara att man anklagats för att blivit våldtagen, dvs lockat mannen att begå våldtäkt. Om man lockat en annan hustrus man så blir man anklagad för äktenskapsbrott och riskerar stening. Oavsett vad mannen gör så är det kvinnans fel enligt dessa sharialagar.

Videon skildrar hur man tvingar fram flickans yngre bröder att delta i stenkastningen och det ohyggliga dödandet av sin egen syster.

Shocking footage emerges of Taliban stoning couple to death

Leende talibaner i Afganisthan får tillfälle att stena en kvinna. Sadism i dess värsta form. För dessa män finns ingen nåd. Varken i himmelen eller på jorden.
Referens The Telegraph 7:42PM GMT 27 Jan 2011

Videon visar två personer som har blivit offentligt stenade till döds i Afghanistan över en påstådd kärleksaffär.

Dessa påstådda älskare, som var förlovad till andra människor, greps av talibanerna på begäran av sina familjer efter att de försökte rymma.

Videon visar en kvinna som bär en blå burkah begravd upp till midjan och en folkmassa som kastar stenar på hennes huvud och kropp.

Hon skjuts tre gånger av en taliban.

Hennes påstådda älskare sedan med förbundna ögon och händerna bundna bakom ryggen dödas också av en störtflod av stenar.

Pakistan Woman Stoned By Family Outside Lahore Court – 29 May

Länk Youtube

Sharia the law of Satan that is called Allah

Stoning in Somalia
Länk Youtube
Man måste hålla isär sharia och Islam. Liksom att det finns mängder av versioner av kristendom finns det versioner av Islam och Sharia är kanske den gräsligaste formen.
Världens folk har en grannlaga uppgift innan den är utrotad.

Posted in: Sharia