Antisemitism har ingen plats i Sverige

Posted on 23 januari, 2015

1


Antisemitismen är ett förbannat otyg och har ingen ursäkt i något sammanhang. Tvärtom! Palestina-Israelkonflikten är inte ens en anledning till att klandra invånare i Israel. Många judar där är emot stridigheterna och förtrycket av invånarna i Palestina.

Antisemitismen är därför lika urbota korkad som vilken rasism som helst, möjligen med ett tillägg. Den rasismen utgör ett dödligt hot mot en hel folkgrupp. Räcker det inte med Andra världskriget!

Det som pågår i Malmö där främst nyinflyttade mellanöstern-araber ger sig på en etablerad judebefolkning som således har en avsevärt längre historik i Sverige än de nyinflyttade är makabert.

Många muslimer i Sverige, tacksamma för att kunna leva i ett fredligt land vill kasta ut dessa rasistiska muslimer som tar sig friheten att när de kommer till Sverige fortsätta kriga. Förresten gäller samma sak för Jihadister som strider för terrororganisationer som IS. Unga göteborgsmuslimer visade ingen som helst förståelse för sina trosfränder. Man ansåg tvärtom att de har förverkat sitt medborgarskap i Sverige.

Nu ska Örebro hjälpa dessa terrorister tillbaka in i svenska samhället.
Många muslimer som bor i Sverige fruktar för sina egna liv pga av vad dessa jihadister kan hitta på. De flesta av dem dessutom förespråkare för Sharia och förtryck av kvinnan. Effekterna av Parishändelserna är nu att många judar där känner oro och vill flytta till Israel. En sådan utveckling är både oroande och olycklig. Då vinner rasismen.

Sätt terroristerna på första flyg tillbaka dit de kom från. De utgör en fara för alla i vårt land.
Varför ska Sverige lägga miljontals kronor på att bevaka, och rehabilitera terrorister som enligt erfarenhet fortsätter strida? Konsekvenserna blir att andra behövande människor inte får det stöd de behöver.

Börje Peratt

Posted in: Terrorism