Omar Abdel Hamid El-Hussein du är en skam för din familj, din släkt och ditt ursprung.

Posted on 16 februari, 2015

0


Omar Abdel Hamid El-Hussein, mördare

Omar Abdel Hamid El-Hussein, mördare

Omar Abdel Hamid El-Hussein du är en skam för mänskligheten. Du har i Köpenhamn fegt mördat två människor och skadat andra. I ett land som tog emot dig och gav dig chansen till ett liv valde du brottets bana. Det finns ingen ursäkt för din handling och om du nu hamnar på andra sidan du kommer du att få vistas i ditt eget helvete då du begått ett allvarligt brott mot mänskligheten.

Låt bli att kalla detta heligt krig! Det är skamfyllda mord!

Omar Abdel Hamid sköts ihjäl utanför sin bostad där han vanligtvis ägnade sig åt att röka hash och hata livet. Jo droger blev till slut hans enda vän. Han var i sitt hat lättmanipulerad. Han trodde sig delta i ett heligt krig. Inget är mer fel. Hans uppsåt var att döda människor som hade annan trosföreställning än han själv.

Han deltog i en strid mot mänskligheten och mot den Gud han påstod sig tjäna. När han nu dog och hans trasiga själ dök upp på andra sidan fanns ingenting av firande. I själva verket var det långt från det han fantiserat om.

Porten till dödsriket var mörk och en het låga svedde hans hår. Innanför stod en bila som verkade så vass i klingan att spetsen speglade honom. Vid den bredbladiga yxan stod en liten djävul och höll i skaftet.

En annan djävul, en djinn i ormens skepnad, dök upp bakom Omar Abdel Hamid och gav terroristen en hård pisksnärt i baken med sin kraftiga svans så Omar Abdel Hamid flög fram till bilan. Där hölls han fast av ett gäng smådjävlar. Omar Abdel Hamid försökte skrika och göra motstånd men inte ett ljud kom över hans läppar.

En film tonades upp framför honom och frammanade hans sista dag i livet, då han kallblodigt mördat två andra män som denna dag höggs bort från livet.

En annan liten djävul rullade fram en trävagn, placerade Abdullah på den och rullade in honom i en grotta. Den nya djävulen väste fram:

-”Här i helvetet råder sharialag. Det är det som är helvetet.”

Omar Abdel Hamid El-Hussein försökte urskilja vad som fanns där i mörkret. Han hörde mumlande och kände igen några andra jihadister.

– ”Hur hade de hamnat där”

Djävulen väste till svar:

– ”Här hamnar de som lemlästat kvinnor och barn.”

Så rullade något fram som såg ut som en fotboll. Abdullah såg att det var ett huvud men utan ögon och näsa. Omar Abdel Hamid El-Hussein undrade vem det var och fick svaret ”Hitler”.

– ”Han har sparkats runt här nere i snart 70 år nu.

– ”mina fienden då”?

Undrade Omar Abdel Hamid El-Hussein.

– ”Himlen”

fick han till svar.

– ”Varför då?”

undrade Omar Abdel Hamid El-Hussein.

– ”De har inte gjort nån människa nått ont”

blev det enkla svaret.

– ”Hur länge blir jag här?”

frågade Omar Abdel Hamid El-Hussein. För första gången skrattade alla.

Nu var det Omar Abdel Hamid El-Husseins tur att gå genom samma sak om och om igen. Han avrättades återigen och förlorade rörelseförmågan. Varje dag i tusen år skulle detta upprepas som straff för att han egenmäktigt gjorde sig till gud över liv och död.

/BP

Länk

SR Så kartläggs misstänkte mannen bakom terrordåden i Köpenhamn

Posted in: Terrorism