Dagens Medicins Vårdtorg riskerar smitta Almedalsveckan

Posted on 18 juni, 2015

1


Så här propagerar Dagens Medicin för sitt vårdtorg”.

… ”mötesplatsen för sjukvårdsdebatten under politikerveckan i Almedalen 2015. Med start måndag morgon den 29 juni ger Dagens Medicin Agenda plats för seminarier, debatter och utfrågningar om sjukvårdens viktigaste framtidsfrågor tillsammans med andra aktörer i sjukvården.”

Tittar man genom vilka som ligger bakom de olika eventen hittar man de största och mest korrupta läkemedelsbolagen såsom GlaxoSmithKline (GSK). Dömd till 3 900 miljarder kr i böter i Kina för mutbrott och fördömd för hur man drev svininfluensakampanjen med att lura WHO och lyckas placera ut sina egna som förvillande rådgivare. Vi vet alla konsekvenserna med omfattande neurologiska skador av ett ickeprövat vaccin.

Anders Tegnell dogmatisk och propagandistisk kampanjledare för Socialstyrelsen

Anders Tegnell dogmatisk och propagandistisk kampanjledare för Socialstyrelsen

Socialstyrelsen som alltid hävdar ”vetenskap och beprövad erfarenhet” lät Anders Tegnell, dåvarande kampanjledare för inköp och krav på nationell vaccinering, driva detta till världs ände och som han sa han ”skulle göra det igen!”. Så mycket för ”vetenskap och beprövad erfarenhet”. Kritiken mot Tegnell har varit omfattande och han har sparkats uppåt till Folkhälsomyndigheten och Smittskyddsinstititutet.

I Almedalen finner vi också Takeda som deltagit i påhoppen på dem som kritiserat vaccineringen. Anställd på Takeda: ”Jag vill döda 20 barn i Afrika” – skänkte vaccin via Unicef i VoF-kampanj (Länk Newsvoice)

Jag glömde nämna att läkemedelsbolaget Lilly bjuder på lunch. Företaget som av Jon Virapen, en fd anställd och toppchef, avslöjades för omfattande mutor. Läkemedelsvärldens artikel redovisar hur Lilly via ”Mutor skulle bana vägen för Prozac”. En amerikansk tidskrift publicerade motsvarande artikel Former Top Industry Insider Reveals Big Pharma Secrets.

Naturligtvis hittar vi Mats Reimers blogg. Mannen som lider av Lamberths förnekelsesyndrom och som raljerar om biverkningar av Borrelia.

Inslagen i Dagens Medicin i Almedalen lär ytterligare smitta ned (kontaminera) tillståndet för läkekonsten i Sverige. Med nämnda bolag kan vi räkna med en lobbing och mutverksamhet som de som vill stå utanför måste förhålla sig till. Det kräver både insikt, moral och ett visst mått av mod.

Börje Peratt

Posted in: Almedalsveckan