Trumps förtalskampanj mot Clinton och skammens mur

Posted on 20 februari, 2017

0


Du behöver inte vara kristen eller ens läsa Bibeln för att hitta samstämmighet i en 3000 år gammal text och dagens situation

Du behöver inte vara kristen eller ens läsa Bibeln för att hitta samstämmighet i en 3000 år gammal text och dagens situation

Trumps förtalskampanj mot Hillary Clinton bestod av sexistiska kränkningar, påståenden helt tagna ur luften men understödda av Assanges ”Wikileaks” av mail från hennes personliga konton som inte på något sätt avslöjar några statshemligheter men som genom Assange, rysk underrättelsetjänst och Trumpadministrationen förvandlas till landsförräderi.

Trumps hårresande anklagelser om att kasta Hillary Clinton i fängelse som han upprepat i tal efter tal och förmått sina lyssnare att likt en pöbel skandera ”Lock her up. Trumpadministrationen spred vilda anklagelser om att Hillary vill starta krig och man kallade henne Killary på samma sätt som Obama i Sverige plötsligt blir Obomba.

Fakta är att både Hillary och Obama kämpat för nedrustning, och att desarmera det amerikanska folket. Men med republikansk makt i kongress och senat och den mycket starka vappenlobbyn lyckas man inte minska vapenförsäljningen nämnvärt. När Hillary Clinton kritiserar Trump för att stödja vapenlobbyn vänder han det mot henne och kallar henne förrädare och startar ytterligare en förnedringskampanj. Skjutglada amerikaner har inget svårt val. Trots Trumps dubbelpipiga gevär. Trots dubbla budskap vet makten att de kan lita på Trump. Man utnyttjar media fullt ut i sin förtalskampanj mot Hillary.
Trump är inte bara en president som är stämd för våldtäkt, han är en våldtäktsman, mailpig, pedofil (skrämde till tystnad) och bedragare. Inget av det tycks ha påverkat den del av amerikanska befolkningen som ställt sig på hans sida.
Valet blev också ett val: MOT KVINNAN.

Trump’s HILARIOUS Political Ads against Hillary Clinton Jo det är ju verkligen skadeglädje som genomsyrar Trump.

Obama tog hem trupperna från Irak, ett krig som startas av republikanen Bush och Obama vägrade sända marktrupp till Syrien. När nu Trump kommit till makten skryter han om att sända stridande trupper till Syrien för att ”Finnish it of”. Det är bara det att denna uppstädning nu görs av Syriens och Iraks arméer med stöd att rysk trupp som börjar lämna platsen då de inte längre behövs. Trumps uttalande ska ses som riktat till det amerikanska folkets Trumpfans som tror på allt Trump säger och som sedan ger honom äran för att ISIS är avpolletterat utan att vare sig Trump eller amerikanska armén har lyft ett finger. Naturligtvis motsäger han sig själv då han säger sig inte lägga sig i andras konflikter. Dubbla budskap återigen.

Alternativister slår följe med Trump på skammens mur

Alternativisterna i Sverige som spridit förtalet mot Hillary Clinton har inte bara deltagit i en illvillig ryktesspridning och bidragit till skitsnacket genom ”Jag har hört …”. Man har även medverkat till att historiens kanske värsta våldtäktsman lyckats besegra en kvinna med de mest bestiala lögner.

Bredden i Trumps kontroverser är verkligen ansenliga, allt från anklagelser om maffiaband till skrupelfria affärer, och från rasdiskriminering till [av hans egen hustru] påstådd våldtäkt också inom äktenskapet. De sträcker sig över mer än fyra decennier, från mitten av 1970-talet fram till i dag. Att katalogisera hela svepet av anklagelser skulle kräva tusentals ord och klumpa ihop det triviala med det verkligt skandalösa. Inklusive affärer som helt enkelt har misslyckats, och att hitta något utan antydan om oegentligheter, skulle kräva tusentals fler [ord].

Trump är en skamm av stora mått och det kommer för lång tid framöver att dela människor inte bara i Nord- och Sydamerika utan även på vår egen kontinent och sannolikt över hela världen. Alternativister som tar Trumps ”alternativa fakta” som sanning har blivit bestens följare och denna nya Hitlers fans.
Man behöver inte vara kristen eller läsa bibeln för att finna den 3000 åriga texten i Uppenbarelseboken iögonfallande.

Odjuret fick en mun att skryta med, att uttala hädelser och att utöva sin myndighet i fyrtiotvå månader …

Ja jag har inget emot att hans presidentperiod inte fullföljs, jag bara oroar mig för hur mycket skada han hinner åstadkomma.

Oron över detta fick mig att skriva en text som jag gärna ser musiksatt.
The Beast is loose.

Börje Peratt

Posted in: Donald Trump, Politik