Donald Trumps fjärde kommunikationschef lyckades inte ljuga längre

Posted on 1 mars, 2018

0Donald Trumps fjärde kommunikationschef på ett år, Hope Hicks, erkände under förhör i kongressutskottet att sanningen inte var lätt.

Frågorna handlade bland annat om Trumpkampanjens påstådda samarbete med Ryssland och om kontroversiella beslut under Trumps presidentskap.

Hicks vägrade ofta att svara på frågor, men erkände att hennes arbete ibland inneburit att ljuga eller som hon kallade det ”berätta vita lögner”.

Men förnekar ryska samband Vad var syftet för Putin att hjälpa Trump vinna valet?

Man kommer osökt att tänka på Den avsatte FBI-chefens förödande anklagelser mot president Donald Trump

Hope Hicks arbetade som Trumps pressekreterare under valkampanjen och fick uppdraget som Donald Trumps kommunikationschef då den tredje fick gå i augusti 2017. Inom ett år har således Trump förbrukat fyra kommunikationschefer och måste nu finna en femte som är extremt bra på ”vita lögner”.

Donald Trump är här en lögnens förebild då det är bevisat att han ljuger och far med halvsanningar i 90 % av sina uttalanden.

Hillary Clinton har säkert fått sig några goa skratt.

Enligt Vita husets pressekreterare Sarah Huckabee Sanders hade den åtta timmar långa utfrågningen i tisdags inget att göra med Hope Hicks avgång redan dagen efter. (”En direkt eller vit lögn… Ha ha ha”)

Börje Peratt

Hope Hicks Resigns ONE DAY After Testifying About Trump

Hope Hicks resigns as Trump’s White House communications director , The Guardian Länk

Posted in: Donald Trump