Trump den sjukaste presidentkandidaten någonsin?

Posted on 2 maj, 2018

1


Donald Trump megaomnipotens

Tidigare Harvard professor kallar USA: s president ”en extremt oförmögen, oordnad, sjuk individ”

Det läkarintyg från 2015 i vilket det hette att dåvarande presidentkandidaten Donald Trump var ”den friskaste person som någonsin valts till president” uppges ha formulerats av Trump själv. LÄNK Presidentens tidigare läkare säger att Trump dikterade orden för honom på telefon.

Uppgifterna om att Trump ska ha formulerat sitt hälsointyg själv tas emot med häpnad i amerikanska medier och hans personliga läkare Harold Bornsteins beteende avfärdas som oetiskt.

Det står sedan länge klart att Trump lider av en grav form av narcissistisk personlighetsstörning i kombination med megaomnipotens. Att beskriva sig som den friskaste personen någonsin är möjligen den högsta formen av ironi.

USA: s president [Donald Trump] har psykos och är ”en mycket sjuk man”, säger Dr Lance Dodes, en tidigare biträdande professor i klinisk psykiatri på Harvard Medical School som nu arbetar för Boston Psychoanalytic Society and Institute. [1]

Hur sjukt är det att så många gått på denna månglare och röstat på honom.
Består USA av den mest efterblivna väljarkåren i modern tid?
Naturligtvis är det olustigt och skrämmande att så många Trumpfans finns i Sverige.

Börje Peratt

1) Donald Trump is a psychopath, suffers psychosis and is an ‘enormous present danger’, says psychiatrist/ Independent UK
Former Harvard professor calls US President ‘an extremely incapable, disordered, sick individual’

Taggat: , ,
Posted in: Donald Trump