Trump president igen med corona i ryggen?

Posted on 30 juli, 2020

0Världshälsoorganisationen och det troliga sambandet till ledande figurer inom amerikanska hälsovårdsmyndigheten, läs Dr Anthony Fauci, som inte bara anses ha tagit initiativ till att utveckla covid 19 utan även bevisligen finansierat det högrisklab i Kina där coronaviruset framställts, ja den kritiken blir alltmer påträngande.

Jag har i boken Mörkrets Furstar, bland annat beskrivit Trumps förkastliga ledarskap och förutsagt att det kommer att bli en klasch med Dr Anthony Fauci som ju utsatt Trump för hån relaterat till Trumps okunniga uttalanden.

Har man den minsta insikt i hur den narcissistiska Trump skulle ta detta och komma att utse Fauci till huvudfiende så kan man också förstå att det kommer att leda till en slutstrid förödande för endera parten. Jag gissar att Fauci riskerar att ställas inför rätta för högförräderi mot det amerikanska folket.

Det som gynnar Trump idag är hans tidiga kritik mot läkemedelsindustrins höga vinstuttag och följaktligen abnorma prissättning på sina produkter. Jo Trump var tidigt ute med denna kritik och fick på så vis alternativisterna med sig.

Trump vann presidentkandidatkampanjen genom en marknadsföring av enastående mått och med hjälp av Assange. Plötsligt blir coronakrisen kanske hans räkmacka att vinna en ny sejour. När människor inser att de har bedragits av Anthony Fauci och Bill Gates ute efter att göra abnorma vinster på en meningslös vaccin och där alla offer för dessa skrupulösa makthavare utsatts för ekonomiska umbäranden står Trump där åter som frälsaren, hur bisarrt det än är.

Fauci är naturligtvis inte tandlös. Han har ett stort nätverk bakom sig och starkt stöd från läkemedelsindustrin. Trump å andra sidan kan räkna med stöd från vapenindustrin och oljeindustrin. Hur dessa branscher ställer sig till den uppseglande striden handlar både om makt och pengar. De är ju redan involverade i varandras intressen. Vem som nu ska offras blir en delikat uppgift. Vapenindustrin kommer att göra sitt yttersta för Trump och läkemedelsindustrin sitt yttersta för Fauci. Oljeindustrin har intressen i båda lägren men kommer sannolikt att ställa sig på Trumps sida. Om Trump får folket att tro på att Fauci är ansvarig för corona brakar sannolikt helvetet löst.

Börje Peratt

Tidigare relaterade artiklar
COVID19 PCR-test är vetenskapligt meningslösa. Av Börje Peratt – 4 juli, 2020

Läkare ifrågasätter coronastrategi Av Börje Peratt – 18 maj, 2020

Kan vi lita på WHO och Folkhälsomyndigheten?  Börje Peratt – 13 april, 2020

Plandemic-bedrägeriet, dags att sätta stopp Av Börje Peratt – 28 april, 2020

Posted in: Donald Trump, Medicin