Vilseledande coronastatistik

Posted on 17 augusti, 2020

2SVT rapporterar att Gotland har 57 fall av påstådda covid19-smittade vilket skulle utgöra knappt 0,06 % av 100 000, och man basunerar ut att det är de högsta smittsiffrorna i Sverige samtidigt som man fortsätter kalla det pandemi. En pandemi skulle i detta fall vara minst 20 000 av 100 000 som bor eller vistas på Gotland. Vad är direktiven för denna vilseledande plandemi? Och vilka blir konsekvenserna?

Man rapporterar även att av dessa 57 smittade är 40% besökare. Det är knappt 23 personer. Naturligtvis låter 40% mycket mer. Om vi har noll smittade en vecka och får en smittad nästa vecka så är det 100% ökning.

En mediepandemi handlar om strategiska insatser för att orsaka rädsla och masshysteri. Detta rimmar illa med den policy som ska styra Public Service:

…”Att hela landets befolkning har tillgång till ett mångsidigt programutbud som präglas av mångfald och hög kvalitet i alla programgenrer.” Länk

Varför denna bedrägliga rapportering? Påståenden om pandemi trummas in varje dag och uppskruvade siffror  skrämmer befolkningen, är det avsikten för ett Public Servicebolag? Och var finns mångfalden? Kritik mot rapporteringen är lika osynlig som storsjöodjuret.

Tyvärr kan vi se att den vilseledande rapporteringen är en upprepning från svininfluensakampanjen som också byggde på skrämselpropaganda. Då var syftet att motivera svenska befolkningen att vaccinera sig med ett ofärdigt och hälsofarligt vaccin. En kärnfrisk åttioåring dog knall och fall samma kväll han vaccinerat sig. Grannen fick allvarliga symtom i balans och rörelseförmåga.

Detta coronavirus är som fakta visar i relativa termer inte särskilt smittsamt och i relation till andra influensor inte särskilt farligt. Och dessutom finns verksam medicin som WHO och offentlig sjukvård har tabubelagt. Länk

Fundera över varför världshälsoorganisationen vill förhindra vård som hjälper människor bli friska.

Skräckpropagandan får hela världens befolkning att stänga ned sina sociala relationer helt i linje med sekters och bedragares avsikter då de ska ta kontroll över människor och motivera människor till ett vaccin som riskerar att skada istället för skydda. Vaccinens patentägare som får royalty för varje spruta ler hela vägen till banken. Är detta något som Sveriges Public Service ska gynna?

Börje Peratt

Posted in: Hälsovård