Coronarädslan undergräver vår frihet och vårt förstånd!

Posted on 17 september, 2020

2


Friheten hotad av skurkarna bakom corona bedrägeriet CC BY-SA 3.0
File:Aquarius Plan Cornu.JPG

 

Såg här om kvällen sångaren Tommy Nilsson ombord på en segelbåt över Atlanten. Han hade haft tid att göra en del reflektioner och delgav den övriga besättningen något av dem. Bland annat att rädsla är vår största fiende. Han kanske inte uttryckte sig exakt så men det var innebörden.

Vi kan då fundera över denna coronakampanj som fått stora delar av hela mänskligheten att gå in i fruktan för att bli sjuk av ett virus som bevisligen inte är särskilt smittsamt eller farligt. Bakom denna terrorkampanj ligger mycket mörka intressen där man eftersträvar global makt, med ett mål att tjäna enorma pengar på ett mycket tveksamt vaccin och och med avsikten att kontrollera människan till den milda grad att alla mänskliga fri- och rättigheter suddas ut.

I praktiken har vi runt om i världen fått fascistiska polisstater som drivs av underhuggare till den centrala makten i det som då blir världens mäktigaste diktatur. Om nu detta vedervärdiga scenario skulle ha någon sanning så bör det naturligtvis finnas bevis för det.

Beviskedja för att Corona innebär ett globalt maktövertagande

Inblandade har iscensatt scenarior som beskriver hur coronan ska spridas och hur världsledare ska agera. Se Plandemic Indoctornation.
De inblandade såsom Anthony Fauci har genom sin organisation NIAID finansierat och patenterat framtagningen av Coronavirus.
De inblandade såsom Anthony Fauci har genom sin organisation NIAID finansierat och patenterat framtagningen av Covid19 vaccin.
De inblandade såsom Anthony Fauci har genom sin ställning i USA manövrerat ut Trump och fått honom att förbereda militärinsats i USA vid kommande tvångsvaccinering.

Bill Gates då ja genom honom och hans miljarder öppnades ”Corona Gates och attacken mot mänskligheten.

Inför ”utbrottet” av Corona i Wuhan förbereddes en global statistik över smittade och döda. Det var vid denna tid absurt att lägga ut sådan information eftersom siffrorna kraftigt understeg vad som sker vid vanliga säsonginfluensor. Enda skälet är ett säljtrick för att rikta uppmärksamheten på den påhittade ”faran” och få folk att skrämmas och få dem att lyda absurda direktiv från sina panikslagna eller indoktrinerade politiska ledare.

Hur kan regeringar och statsministrar låta sig bli underställda folkhälsomyndigheter som i sin tur gjorde sig underställda den korrupta Världshälsoorganisationen WHO. Hur kunde politiker låta sina länder bli ledda av en av världens statsterrorister som mördade demokratikämpar i sin egen befolkning.

Detta är det tredje världskriget men utan bomber och granater med rädslan som vapen och där där landets militär vänder sig mot sin egen befolkning.

När ska befolkningen resa sig mot detta svek mot mänskligheten? Se vad som pågår i Melbourne experimentell polisstat!

Börje Peratt