Konspirationsbedrägeri om Stulna röster?

Posted on 20 januari, 2021

0En video med en Professor Alfio D’Urso har blivit viral. D’Urso påstås verka vid Italienska Högsta Domstolen och en rad andra imponerande fakulteter. Detta har inte kunnat bekräftas. D’Urso hävdar i videon bevis för att röster stulits från Trump under valet till president.

Database Italia 
Upprinnelsen är ett Dallas Texas-baserat nyhetsprogram kallat ”America Can We Talk?” med värd Debbie Georgatos där en Georgia-lobbyist, Maria Strollo Zack, grundare av ‘Nations in Action’ framträder om valbedrägerier. Zack har gått ut med ett pressmeddelande publicerat 6 januari 2021 via hennes Florida-baserade ideella organisation som beskriver sig själva som en regerings-transparent-organisation. Hon uppvisar ett icke-verifierat dokument som sägs vara en edsvuren förklaring från [stjärn]advokaten Prof Alfio d’Urso som enligt pappret representerar en klient, Arturo D’Elia. Papperet är undertecknat i Rom, Italien och daterat 6 januari 2021.

Edsvuren vittnesförklaring enligt Prof. Alfio D’Urso. Det är ett vanligt papper inte ett som sig bör från advokatbyrå tryckt med namn och adress. Det är inte stämplat från Notarius Publicus. Journalisten  David Puente kontaktade Arturo D’Elias advokater (D’Elias arresterades i december 2020) som  kategoriskt förnekar detta dokument.

 

En dag innan kongressen officiellt certifierade Joe Bidens seger som vinnaren av presidentvalet 2020 presenterade Zack ”bevis” till stöd för president Donald Trumps upprepade anklagelser om väljarbedrägeri som ”rånade” honom i hans försök till omval
I ett pressmeddelande från Nations in Action baserat på en anställd hos Leonardo SpA -(en global försvarsentreprenör) som delvis ägs av den italienska regeringen – ett ”General Affidavit”(allmänt vittnesmål) som beskriver en påstådd plan för att byta röster från Trump till Biden där man skulle ha använt Leonardo-datorsystem och militära satelliter i Pescara, Italien.

Meddelandet hävdar följande:

  • Advokaten ”Prof Alfio d’ Urso”, som står bakom videon och den bevittnade förklaringen (affidavit) påstås vara en” toppadvokat i Italien, men googlesökningar avslöjar inga referenser eller övrig information om hans namn, göranden och låtanden.
  • Förklaringen (affidavit) innehåller inga kännetecknande markeringar, företagsnamn, stämplar eller sedvanliga noter.
  • Förklaringen innehåller ingen Advokatbyrå med sedvanliga fakta som telefon eller fysisk adress av något slag.
  • Bekräftelsen uppger oro för säkerheten för klienten, som i intervjun betecknas som ”den här personen” medan fullständigt namn återges i förklaringen.

Stjärnadvokatens advokatbyrå ligger på Via Vittorio Emanuele nummer 5. Mässingsskylten hänvisar till STUDIO LEGALE (Advokatbyrå) D’URSO. Skulle detta vara dörren till en toppadvokat som skulle ha ansvaret för en sådan historiskt viktig deposition?” (Italiensk källa Länk.) Lite efterforskning på denna toppadvokat gav således inga märkliga referenser öht och dörren in till hans kontor var inte heller särskilt imponerande.

Mot denna bakgrund blev det intressant att undersöka vem han var och givet videon hur den uppstått och spelats in. Jag fann en artikel: Deeper Look Into ItalyGate (#ItalyDidIt) and Alfio D’Urso

”I videon, presenteras Alfio D’Urso som juridisk rådgivare / Italiens högsta domstol – Italiens skattedomstol / EU Banking Credit Foundation.

Det påstådda vittnet och provokatören, Arturo D’Elia, är en av två personer som arresterades i december 2020 för en händelse som involverade datastöld vid Leonardo, på grund av påstådda roller i hackingdatorer på en av försvarsentreprenörernas fabriker. I en annan artikel tar man upp: att en italienare skulle ha varit ansvarig för att hacka servrarna i Finmeccanicas Leonardo Spa för att flytta de ”manipulerade rösterna” från Donald Trump till Joe Biden i det påstådda valbedrägeriet som ledde tyconen till att prata om bedrägerier efter förra årets presidentval i USA.

Detta påstods i en video av Catania-advokaten Professor Alfio D’Urso som enligt vad han säger i klippet och i ett svuret uttalande var närvarande vid depositionen av Arturo D’Elia, en tidigare IT-säkerhetschef för Leonardo Spa (arresterad den 5 december förra året av Neapels åklagare, tillsammans med en anställd, anklagad för att ha stulit data av strategiskt värde från det italienska luftmilitära företaget, en av världens största jättar i försvarssektorn.) Men de brott som D’Elia anklagats för går tillbaka till utredningar som genomfördes mellan 2015 och 2017, och det är en historia som har lite att göra med det påstådda bedrägeriet som Trump påstås ha lidit. Enligt advokat D’Urso skulle Arturo D’Elia också ha varit arkitekt för den påstådda manipuleringen av rösterna och uppladdningen av data från Leonardos servrar till andra servrar i Tyskland och sedan till USA för att upphäva valresultatet. … Allt detta skulle ha ägt rum mellan den 3 och 4 november 2020, under de mycket heta timmarna av det amerikanska valet, när D’Elia – innan han arresterades en månad senare för cybersäkerhetsbrott – fortfarande var en fri medborgare och kunde utnyttja dess höga datorkunskaper på högsta militära nivåer. För att sätta upp det påstådda bedrägeriet, enligt advokaten, skulle Leonardos tidigare IT-tjänsteman ha handlat enligt instruktioner och direktiv från personer som arbetar i den amerikanska ambassaden i Rom.

Se Vidare FaktaGrind

Börje Peratt

Posted in: konspiration