Läkare talar sanning anmäls till IVO

Posted on 28 april, 2021

1


https://texttv.nu/107/lakare-pastas-ha-forringat-faran-30131998?utm_source=site&utm_medium=share&utm_campaign=link

I denna covidhysterins tidevarv anmäls en läkare för att han säger sanningen om Covid.

TEXT: BÖRJE PERATT

Läkare anses ha förringat den påstådda faran och han ska internt ha tonat ned covid-19 hysterin och kallat regionens riktlinjer för trams, rapporterar tidningen Mitti. Både patienter och kollegor har nu anmält allmänläkaren till Inspektionen för vård och omsorg (Ivo).

”Faran är över, sjukdomen är i princip ofarlig och vi är alla lurade”, ska läkaren bland annat ha skrivit i ett internt mejl om covid-19. Läkaren ska även ha vänt sig mot krav på munskydd och visir, enligt Mitti.

Den anmälda läkarens synpunkter går i linje med vad internationellt ansedda forskare och läkare gett uttryck för såsom patolog Dr Roger Hodkinson. LÄNK Han sa till regeringsmän i Alberta under ett zoomkonferenssamtal.

”Coronaviruskrisen är den största bluff som någonsin har begåtts mot en intet ont anande allmänhet.”

En annan internationellt mycket känd vetenskapsman, Dr Peter McCullough hävdar i enlighet med PCRtestet upptäckare Kary Mullis att man inte kan upptäcka (särskilja) virus från andra virus eller diagnosticera en sjukdom med dessa test. I så fall är hela coronakrisen baserad på felaktiga underlag. Alla siffror är om inte falska så ytterst osäkra. Alla beslut om lockdown, vaccinering och spektakulära lagar om inskränkningar är baserade på felaktiga underlag.

https://eu.usatoday.com/story/news/politics/2020/09/21/nih-william-crews-covid-19-fraud-retire-anthony-fauci/5860559002/

En National Institutes of Health-medarbetare tvingas ”i pension” efter att anonymt ha skrivit online-attacker mot Dr. Anthony Fauci och angripit honom för den ”kriminella” covidkampanjen och dess munmask hysteri. Den förre kollegan går så långt att han anser covidkampanjen vara ett förräderi mot folket och att de ansvariga bakom borde avrättas. LÄNK

https://www.brighteon.com/64f7fd6c-98be-4e67-b884-908d747c2865

Senator tillika läkare Rand Paul går hårt åt Anthony Fauci för hans Covid-kampanj och beskriver munmasken som ett dygdbeteende utan vetenskapligt stöd. Videodokumentet från ett senatsförhör i USA har Youtube censurerat! Så du kan här se den från en säker plattform.

Trots mängden läkare och forskare som avfärdar Covidkampanjens hotbilder så maler makten på med sina för mänskligheten destruktiva åtgärder. Och vår statsminister är en del av denna propaganda.

I denna covidpropaganda ingår ständiga rapporter om smitta och mutationer. Det folk inte tycks förstå är att den påstådda smittan är i 99,9 av fallen ofarlig. Smittan bygger upp immunförsvaret och antikroppar. Det bästa är, om nu siffrorna stämmer, att med påstådda smittsiffror byggs det upp en flockimmunitet. De flesta får antikroppar och behöver ingen vaccin som dessutom är mycket farligare än detta virus.

Allvarliga biverkningar av covid19-vaccin

Hur många kollar sina antikroppar på RÄTT SÄTT innan de i onödan vaccinerar sig med ett farligt vax.

När det nu äntligen kommer en läkare med förnuftet i behåll så anmäls han. Det säger en del om Sverige idag.

Börje Peratt

Posted in: Coronakrisen