Daniel Ek Spotify deltar i vax-förintelsen

Posted on 20 maj, 2021

2


Daniel Ek på Spotify är en av de som har kavlat upp ärmarna i kampanjen och uppmanar andra att göra detsamma. (Foto: TT)

Tio miljoner kronor har samlats in från tungviktare inom bland annat näringslivet. Målet är att få så många som möjligt att kavla upp ärmarna och vaccinera sig. (Dagens PS)

Frågan man måste ställa sig är om de är medvetna om vad de gör. I så fall deltar de synnerligen aktivt i att leda människor till sin egen avrättning som kan uppskjutas av en period av svåra skador. Samtliga vaxade kommer för all framtid att få ett försämrat naturligt immunförsvar.

Teorin om att denna förintelsekampanj går ut på att minska befolkningen då? Ja är dessa tungviktare del i denna kampanj så stöder de således att med alla medel minska befolkningen?

De som motsätter sig vaxet kan ha ett intuitivt eller faktagrundat motiv men de riskerar alla att tvingas ned till en andra klassen medborgare. Eftersom det kommande vaccinpasset blir måttet på människans rörelsefrihet.

De som accepterar detta fascistiska dokument banar vägen till total diktatur och då är det med Michael Yeadons ord ”för sent”. (Yeadon Pfizers visselblåsare).

Börje Peratt

#KavlaNer

BOMBSHELL: Connecticut govt. secretly tells health care workers covid vaccines are DEADLY, but withholds the same information from the public Länk

Posted in: Coronakrisen, Vaccin