Varför ljuger SR och SVT text om allvarliga biverkningar av försöksvax?

Posted on 18 juli, 2021

0


Varför ljuger Sveriges Radio och SVT Text om allvarliga biverkningar av försöksvax och anstränger sig att förminska allvaret?

SVT/SR påstår att den 18 juli är det ”bara” 4000 som drabbats av allvarliga biverkningar när det enligt samma Läkemedelsverkets statistisk var över 18 000 drabbade av allvarliga skadeverkningar redan i april och fram till mitten av juli har skadeverkningarna eskalerat. Dödstalen är långt fler än de i april redovisade knappa 1000.

Sveriges Radios försök till skönmålning genom att avfärda de skadade och döda som att bara 0,1 % av alla vaccinerade drabbats är groteskt. Inom dylika vetenskapliga undersökningar vet man att underrapporteringen är så stor som 1%.

Upp till 99% av skadorna och de döda har således aldrig rapporterats in. Mot denna bakgrund finns det en viss förståelse för att propagandister mörkar de verkliga talen. Om det verkliga skadetalet istället rör 10% av alla vaccinerade så är idag en halv miljon berörda av allvarliga skadeverkningar och fler av dem har dött eller kommer att dö av också mörklagda anledningar.

I USA rapporterade statens nationella informationsbyrå för vaccin i juni 2021 nästan 7000 döda av försöksvaccinet. Det är nära dubbelt så många som dött av vaccin under tidigare 20 år.

https://www.medalerts.org/vaersdb/findfield.php?EVENTS=on&PAGENO=1&PERPAGE=10&ESORT&REVERSESORT&VAX=%28COVID19%29&VAXTYPES=%28COVID-19%29&DIED=Yes&fbclid=IwAR2rBWzmzUUh-5eWc3N4gp6PV3aEnpIyzAX0Oazu32g8hzrPHqKfVmflV1M

Detta har upprört stora delar av den amerikanska läkarkåren som menar att ”försöken” borde omedelbart avbrytas. Alarmerande ökning av skadade och döda från mRNA-vacciner kräver brådskande åtgärder

Men med en president Biden som lydigt följer instruktionerna från hydran bakom detta bedrägeri så meddelas istället att Facebook ska ta bort all kritisk fakta om vaccinet.

Och oavsett det så är försöket inte i linje med ”vetenskap och beprövad erfarenhet” och således olagligt. Det kriminella i detta omfattar även medierna som vilseleder befolkningen.

Börje Peratt

Relaterade artiklar

Att lura befolkningen till självförstörelse

Majtal med senatsförhör

Allvarliga biverkningar av covid19-vaccin

8000 människor i Sverige döda av Covid19 vaccin till midsommar?