Trumps fyra konkurser – Påminn mig, vad gör honom till vinnare?

Posted on 4 mars, 2018

0


Gjort konkurs 4 gånger under senare 15 år – Låt mig sköta din ekonomi


Ignoranta Trumpfans glorifierar ofta Trumps förmåga som affärsman. De som bedragits och inte fått betalt för sina insatser påpekar hellre hans konkurser.

Trump förnekar inte att fyra av hans företag har gjort konkurs. Han argumenterar emellertid för att ansökan om konkurs är ett gemensamt affärsbeslut, och han var smart att göra sina dragningarna.

Med mer än 1,8 miljarder dollar i skulder 2009 gjorde ännu ett Trumpföretag konkurs.


”Hundratals företag” har lämnat in för konkurs, försvarar sig Trump. ”Jag använde lagen fyra gånger och gjorde en enorm sak. Jag är i affärer. Jag gjorde ett mycket bra jobb.” Politifacts

Jo vi vet att allt Trump gör är världsbäst. Han skulle aldrig erkänna att han misslyckats. I resten av världen kan man tycka att en konkurs är ett affärsmässigt och ofta moraliskt misslyckande. Det märkliga är att allt detta kom fram under valet och i debatter men är man Trumpfans så blundar man och tycker att han är en enastående affärsman.

Trumps flygbolag misslyckades, Trumps Casinos misslyckades, Trumps (3) äktenskap misslyckades, Trumps lån misslyckades, Trumps universitet misslyckades, Fyra konkurser. SÅ PÅMINN MIG IGEN, VAD GÖR HONOM TILL VINNARE?

Jag undrar hur många som inte fått ut sin lön som röstade på honom?
När han nu orsakar handelskollapser i världen vilka tror att det gynnar någon ens i USA?
Det är flera anstormande misslyckanden som utgör svåra hot för inte bara omvärlden utan även USA.
Trump har orsakat en tillbakagång till ”Kalla krigets” dagar med kärnvapenhot både från Nordkorea och Ryssland. Och i USA vill han beväpna lärarna mot eleverna. Jisses!

Börje Peratt

Posted in: Donald Trump, Ekonomi, USA