Sätt Trump på plats!

Posted on 16 maj, 2018

1


Dump Trump: Marsch mot Vita huset.

USA är mycket mer än Trump. Just nu lider inte bara Amerika utan hela världen av denna trumptumör som riskerar att skövla många fler liv än de på Gazas västbank.

Visa Trump att hans hot om sanktioner inte är mer värda än utpressarens. De flesta nationer i världen har beslutat att inte tillmötesgå sådan utpressning. Normen att motsätta sig kapare, terrorister och kidnappare etablerades i USA. När nu Trump idkar utpressning och hotar alla som stannar kvar vid Iranavtalet, och som bedriver handel med Iran, ska resten av världen sätta ned foten och säga: ”enough is enough”!

Skulle EU och resten av världen falla för Trump så har man givit upp sin heder. Och då kommer Trump få ytterligare makt att bedriva sin människofientliga politik.

Trump kör alltid ett högt spel. När Nordkorea gick ut med att man skulle montera ned sin kärnvapenarsenal var det ett budskap till främst Sydkorea och Trump. ”Visa er goda vilja”.

Men lika lomhörda som en fågelholk gick Sydkorea och USA vidare med planerna på en samordnad militärövning. Svaret kom igår. Nordkorea ställer in mötet med Sydkorea och ”Mötet med Trump kan också ställas in”. USAs reaktion: Kim Jong-Uns besked förvånar i USA. Om en akvariefisk skulle lyckas formulera sig så kunde det ligga på denna nivå.

Trump har nu på kort tid utsatt världen för skamligheter som borde räcka för att inse att han inte längre ska få domdera villkoren. Det kommer till en punkt då man måste sätta hårt mot hårt. Denna punkt är nådd.

Börje Peratt

Posted in: Donald Trump