Vitryssland kulturen blomstrar

Posted on 31 mars, 2021

0


https://www.brighteon.com/763493d2-bb82-4a9b-be54-965ec16bfcd4

Vitryssland/Belarus och dess president Aleksander Lukashenko, gossen Ruda, svarta fåret och slagpåse i västerländsk media. Han har avböjt mutor som krävde att han skulle tvinga på landets medborgare Coronalockdown, inskränkningar och fulvax.

Han har också låtit meddela att det handlar om en miljardmuta. Han säger att om han har erbjudits detta måste alla länders ledare ha erbjudits motsvarande. Tja, vi kan gissa att fler än Merkel ser fram emot en räkmackapension.

Vitrysslands president Lukashenko säger att IMF erbjöd en miljard USD-muta att införa Covid-19 Lockdown

Detta meddelades i augusti 2020 via Vitrysslands Telegraph Agency, Belta. Världsbanken och IMF hade erbjudit honom en muta på 940 miljoner dollar i form av ”COVID-hjälpmedel.”

I utbyte mot 940 miljoner dollar krävde Världsbanken och IMF att Vitrysslands president: • införde ”extrem lockdown av sitt folk” • tvingade dem att bära ansiktsmasker • införde mycket strikta utegångsförbud • isensatte en polisstat • Kraschade ekonomin.

Men Vitrysslands president Aleksander Lukashenko vägrade ta emot erbjudandet (mutan) och uppgav att han inte kunde acceptera att underordna sitt folk efter IMFs och Världsbankens krav. Detta faktum kan verifieras med de flesta sökmotorer.

Nu erbjuder IMF och Världsbanken flygbolag miljarder dollar, och i utbyte tvingar de flygbolagens verkställande direktörer att genomföra mycket strikta regleringar som tvångs ansiktsmasker på alla, inklusive små barn, vars hälsa kommer att lida som ett resultat av dessa policyer. Och om detta är sant för Vitryssland, är det sant för resten av världen. IMF och Världsbanken vill krascha varje större ekonomi med avsikt att köpa över varje nations infrastruktur för korvören.

Av dessa skäl är det spännande med rapporter om ett öppet Vitryssland där man nyligen arrangerade en stor rockkonsert utan några som helst restriktioner. Nedan en kommentar.

”Vitryssland har satt rekord av frihet igen! 27 mars 2021. Medan alla länder i Europa beslagtagits av satanister, har ett fristående landet i världen, demonstrativt utmanat den globala eliten. Trots den tredje vågen av coronaviruspandemin i världen ägde en konsert rum av den ryska popgruppen HANDS UP (”Händerna upp”) i Minsk, som lockade mer än 14 tusen åskådare. Konserten ägde rum på Minsk-Arens territorium, det största ispalatset i Vitryssland. 👉 @Insider_amigo 🇺🇸🗽👍 Detta är världens första karantänkonsert av denna storlek. Inga masker, inget socialt avstånd, mer än 14 tusen åskådare! Vitryssland skickar världens elit och satanister till ”Djävulen” – där de borde vara tillsammans med deras karantän och pseudo-pandemic covid-19!”

Sammanställt

Börje Peratt

Posted in: Politik