18 december 2020 blev Sverige Nordens fjärde polisstat

Posted on 18 december, 2020

1Det jag förvarnade om i mars 2020 är nu verklighet. Idag har en socialdemokratisk regering förvandlat vår demokrati till polisstat.
Utan vetenskaplig grund har man tagit beslut om lockdown.

Men inte en siffra rätt: smittostatistiken baseras på felaktiga test. Statistik över döda som påstås gälla covid19 är ren och skär lögn och ingår i skrämselpropagandan. Däremot belastas sjukvården av masshysteri och över 90 000 operationer som inte genomförs samt tusentals cancerskanningar som inte blir av. Därifrån kan vi räkna med ett stegrande lidande och flera dödsfall. Norden som normalt sett borde stå för kyla och visdom har fallit in i hela världens panik över en förkylning som inte drabbar särskilt många och som är lättbehandlad bara man gör rätt.
Samtidigt finns mängder av studier som visar att lockdown inte inte minskar någon smittorisk, sannolikt därför att testen är fel från början och alltid ger missvisande resultat. 18 internationella studier pekar däremot på att lockdown är skadligt för samhället.
400 belgiska läkare har uppmanat sin regering att öppna samhället fullt ut och sluta med dessa negativa direktiv och restriktioner. Pålagda från ett korrupt WHO som styrs av en kommunistisk terrorist.

Denna sorgens dag har således Löfvéns regering tappat greppet och Sverige är i fritt fall.
Ja inte bara Sverige utan Norden har gjort gemensam sak med stora delar av världen.

Börje Peratt

Posted in: Diktatur