Karin Pihl, lydig papegoja i hexprocess mot Vidarkliniken

Posted on 3 augusti, 2016

5


Tidningen Expressen har blivit ett extremt vapen mot vår hälsofrihet. Nättidningen hEXPRocESSEN är en replik som publicerar en slags antiversion av EXPRESSEN.

hexprocessen-brinn

En korrupt låtsasreporter raljerar om Vidarkliniken i beställningsjobb från hEXPRocESSENFår det vara ett glas moraljuice?

Replik baserad på Pihls retorik och formuleringar som blir en pil som studsar tillbaka: Karin Pihl, demoraliserad wannabe-reporter

TEXT: K. Phalsk

Karin Pihl lider av moralisk förfall så visst skulle hon kunna ta ett glas moraljuice. För att kunna förändras krävs ju ett mått av  eko- krav- och rättvisemärkt. Karin Pihl odlar förakt för moral. Tre flaskor ner i korgen direkt.

Få vet nog att Expressen ägs av Bonnierkoncernen. Den drivs av en samling kapitalister och ägare av läkemedelsindustri som hatar motstånd mot vaccin och som är rabiata mot risken för kraftfulla homeopatiska mediciner. Tänk om de fungerar?!! Milda makter.

Se Fuglesang i Almedalsdebaklet.

En central del av Karin Pihl, är den omogna texten. Full av invektiv och låtsasavslöjande. Men bakom henne finns en hel läkemedelsindustri.

Den gode läsaren avstår Expressen för att det känns ”naturligt”. Och det stämmer. För visst är det ”naturligt” att stoppa korrupta bitar i skallen på Karin Pihl och fylla henne med hennes egen skit, för att sedan proppa ner alltsammans i åkern. Dessa metoder är mediaterrorns svar.

Hur mycket av mutorna från läkemedelsindustrin hon använder sig av är oklart, eftersom det inte finns någon utförlig information varken under artikeln eller i Expressen.

Men det bryr sig nog inte Dan Larhammar om. Precis som för voffarna i vof-forumet är det symboliska viktigast för mediaterrorismen.

Självklart lägger voffaren tio spänn extra för en god hexprocess. Trots att Karin Pihls  hittepå, att sann journalistisk är onödig, att det är omtvistat huruvida mutor påverkar hennes text. Till stor del beror det säkert på att hon inte har koll. Karin Pihl vill inte ha koll, för det skulle bli för jobbigt för hennes självbild.

Men man kan inte kräva att en sådan omoralisk person som säljer sig, ogillar feministiska sidor på Facebook och fyller sig med bjudsprit och lyckopiller när det bjuds, ska argumentera för sina förutsägbara val.

För en månad sedan röstade riksdagen för att antroposofiska mediciner inte längre ska få utgöra undantag i lagstiftningen. Efter en övergångsfas måste även Vidarklinikens läkemedel godkännas av Läkemedelsverket.

Karin Pihl med världsförbättrarkomplex borde göra samma sak.

En moraljuice från Järna är ett val för beprövad vetenskap och för ett sunt vaccinmotstånd med en holistisk livssyn. Karin Pihl du har sålt din själ. Du har förförts av locktonerna från antihumanismen, du är ovärdig journalistens mantel som du har släpat i smutsen.

OBS texten ovan är baserad på Kari Pihls egen artikel i Expressen men således nu vänd mot Karin Pihls demoraliserade ego.

/BP

Pusha!