Rysk trollfabrik bakom Pizzagate i samverkan med Trumpadministrationen

Posted on 18 februari, 2018

0Pizzagate: Så bygger lögner en nyhetsskandal.
En rysk trollfabrik med plattform i St Petersburg Ryssland har avslöjats samarbeta med några av de högsta i Trumpadministrationen såsom den förre Vita Husets Nationella säkerhetsrådgivare Michael Flynn.

Michael Flynn följde och retweetade fem konton från den ryska troll fabriken före valet

Över 2,750 troll konton hemmahörande i den Kreml-uppbackade Internet Research Agency, publicerades i februari 2015 av Trumpadministrationen. Ett stort antal konton, har identifierats av The Daily Beast.  Man kunde utkristallisera dem  som Rysslandgenererade ur Twitter med kopplingar till trollfabriken. LÄNK

Kunskapen om Trumpadministrationens samhällsfientliga undergrävande och landsförrädarkontakter före valet stod inte mot Trumps bombastiska fejkpåståenden om kriminalitet och högljudda ”fängsla henne” (Hillery). Ryska troll tryckte ut rasistiska tweets  till amerikanska väljare.

Uppgifterna om Hillarys mailkonton som sedan inte ansågs vara fel, kom bland annat från rysk underrättelsetjänst som Trump utnyttjade.

Slutsatserna är att Trump anklagade Hillary för kriminalitet vilket var fel men piskade upp stämningen mot henne samtidigt som det han gjorde var oändligt mycket värre.  Han körde över demokratin gjorde den till ett åtlöje och bedrog landet och dess väljare. Att republikanerna accepterar detta är för att man får genom sina egoistiska planer. Så nej Republikanerna har ingen skamgräns.

Dessa fakta kommer naturligtvis att förnekas av Trumpfans eftersom de inte accepterar bevis ens i strålkastarsken.

Börje Peratt

Pizzagate, den falska nyhetskonspirationsteorin som ledde en pistolman till DC restaurangen Comet Ping Pong LÄNK

Russia hired 1,000 people to create anti-Clinton ‘fake news’ in key US states during election, Trump-Russia hearings leader reveals LÄNK