SVT vridet?

Posted on 26 augusti, 2015

0


I en diskussion i aktuellt 26 aug, angreps SVT för att vara vänstervridet.

En representant för SVT försvarade sig och efterfrågade substans i kritiken. Tyvärr hade inte motparten detaljerna klart för sig. Men man måste fråga sig hur det kommer sig att Christer Sturmark och Dan Larhammar har haft fri fil in i både SR och SVT i många år. De har utan kompetens anlitats som några slags experter på alla möjliga områden. Den agendan är mycket enkel att statistiskt fastställa. Det gäller nyhetsredaktioner och vetenskapliga redaktioner men även alla möjliga program som ”Fråga Doktorn”. Tydligt är att Nina Glans programansvarig på SR går i VoFs ledband.

Nyligen lyckade man också prångla ut en ”dokumentär” via Kulturredaktionen (!) om den besatta trollkarlen James Randi. Ett program som visade sig vara ett frontalangrepp mot  en tredje person.

Det råder heller inget tvivel om att antihumanistisk  propaganda (materialistisk marxistisk ideologi) har kunna spridas genom flera redaktioner och av speciella bolag som Tredje statsmakten och Filt,  som producerar på uppdrag av Public Service. De har tydliga kopplingar till de föreningar/förbund som Sturmark och Larhammar representerar.

Så nog är SVT och SR politiskt manipulerat och snedbalanserat och även en medhjälp till Näthat. Några exempel på det här: Näthat toppen på isberget Del 3 – Vad är det?

Börje Peratt