Dannys klartext står fast även om inlägget är borttaget

Posted on 15 december, 2017

3Danny Saucedo delade ett inlägg på Instagram om hur man bäst förebygger cancer.

Det är för många i min omgivning som fått det tunga beskedet… i majoriteten av fallen beror det på försurning i kroppen, ett för lågt pH-värde orsakat av kosten” och fortsätter ”Det har varit känt länge men ändå inget som nått ut i den breda massan… Kroppen är fantastisk på att hela sig själv bara den får rätt byggstenar av våra medvetanden. ‘Du blir va du äter’ (Det här är inget vego-propaganda snack, det är ren brutal fakta med goda intentioner från min sida)”.

Danny raderade inlägget: ”Orkar inte tjafsa”

”Tog bort min förra post om relationen mellan försurning i kroppen och cancer. Verkar som vi uppfattar saker olika, för mig är det logiskt att det man stoppar i sig påverkar kroppen och helheten. Framtiden får avgöra. Önskar er alla bara gott och kärlek”, skriver han i det nya inlägget.

Samtidigt förklarar han för en användare att han fortfarande står för sitt tidigare påstående:

”I den sura miljön så trivs cancer-svampen, men jag orkar inte tjafsa med negativa människor som inte ens vill lyssna”, skriver Danny i kommentarfältet.

Danny får stöd av Andreas Weise som skriver att ”folk är idioter”.

Kommentar. Till dessa idioter hör Agnes Wold vars inlägg ligger på en så bisarr nivå att man tror att det är skrivet av en femåring men det är en 70+ dam med akademisk bildning, professorska och överläkare.
”Aldrig fattat de där stolligheterna om vegetarisk kost = basiskt, kött = surt. En jättegammal myt”, skriver hon på Twitter.

En överläkare som så flagrant tar avstånd från ursprunglig skolmedicin har sänkt trovärdigheten inte bara för sitt omdöme utan också för sin kompetens. Redan Hippokrates, den antika läkaren vars regelverk ligger till grund för skolmedicin och läkareden, konstaterade att kosten har betydelse för kroppens förmåga att läka sjuk organism.

Idag finns mängder av studier som visar att rätt kost påverkar inte bara organismen utan hjärnan och vår mentala förmåga och naturligtvis också att förhållandet mellan nyttiga och onyttiga ämnen och viktökning har betydelse för organismen och hälsan. [1,2,3] Granskande artiklar tar upp problemet med studier som finansierats av grumliga särintressen såsom Nestle och Coca cola. [4] I Sverige tycks Livsmedelsverket vara inblandat i att vilseföra i linje med dessa särintressen. Agnes Wold kan mycket väl tillhöra dem som har fått en sådan uppgift. Det skulle kunna förklara hennes obildade kommentar.

Jag har producerat långfilmsdokumentärer om Dr Erik Enby, ”Läkaren som vägrade ge upp” och i vår hoppas jag bli klar med uppföljaren ”Justitiemordet-Vittnet som försvann”. I den första filmen fick jag insikt dels i Enbys teori och metod dels i hur etablissemanget reagerade med att bestraffa och förfölja honom. Det som drabbat Danny är en vindpust i jämförelse med dreven mot Enby. Men det kan ändå för gemene man ge en förståelse för hur känsligt det är att gå emot denna hydra.

I uppföljaren Justitiemordet granskas och beskrivs de särintressen som ligger bakom i akt och mening att lura skjortan, jag menar hälsan av svenska folket. Varje gång du skänker pengar till Cancerfonden är du en del av detta bedrägeri.

Börje Peratt

Referenser

1) Brain foods: the effects of nutrients on brain function Länk
2) Nutritional Update for Physicians: Plant-Based Diets Länk
3) Brain Food: What to Eat When Revising Länk
4) Before you read another health study, check who’s funding the research Länk

Tidigare artiklar

Karl Anders Lindahl Fejknews 24, be Danny Saucedo om ursäkt