Anders Tegnell är det största hotet mot folkhälsan

Posted on 26 april, 2016

8


Vid den förra påstådda pandemin om svininfluensa, som avslöjats som en bluffkampanj, drev Anders Tegnell kravet på en massvaccinering av svenska folket.

Den insatsen blev på alla sätt en katastrof och drabbade ett stort antal människor med svåra och obotliga skador. Fler blev också sjuka och dog av denna vaccinering.

Då sade Anders Tegnell trots att det var bevisat att pandemin var en bluff:

Jag skulle göra om det igen

Anders Tegnell som tagit över ansvaret för Folkhälsomyndigheten gör nu om det igen. Han har tecknat avtal för inköp av samma vaccin Pandemrix av samma leverantör, Glaxo Smith Kline som dömts för omfattande miljardkorruption i Kina, Läkemedelsbolag GSK i gigantisk muthärva, och som bluffade WHO med sina egna konsulter som ”experter” för att förmå WHO slå larm om en påhittad pandemi.

Det är uppenbart att detta är frågan om en ny mutskandal där staten kastar bort miljoner på ett vaccin som är skadligt för folkhälsan.
De tidigare Pandremix vaccin som köptes in av Anders Tegnell destruerades till en kostnad av 325 miljoner kronor. Hur är det möjligt att karln får detta ansvar för folkhälsa och ekonomiska medel?

Börje Peratt