Idag debatterar Riksdagen ersättningen till offren för svininfluensavaccinet

Posted on 12 maj, 2016

4


Vi som tillhörde de som slog larm om denna bedrägliga kampanj fick utstå en del attacker.
Jag klarade mig lindrigt undan men några av dem som drev blev illa utsatta bland dem Marina Szöges och läkaren Annika Dahlqvist som kränktes med VoFs ”Förvillarpris”. Vetenskap och Folkbildning attackerade också Szöges med diverse märkliga ”donationer” i hennes namn.

Vilka låg bakom

Förutom VoF kom Smittskyddsinstitutets Annika Linde att propagera med ihopsnickrade siffror om dödsfall som alla som inte vaccinerade sig riskerade. Detta visade sig vara ren skräckpropaganda. Påhejade av Sveriges Radio och Sveriges Television fick Socialstyrelsens Anders Tegnell forum att ytterligare sprida fantiserade skräckscenarior om inte svenska folket vaccinerade sig.

Det kanske värsta i denna tragiska historia är att samme Anders Tegnell, efter att man konstaterat att det var ingen pandemi, travar på i samma fotspår. Inköpen av vaccinerna var vansinne och medicin för 350 miljoner kronor kastades. Kampanjen orsakade obotliga neurologiska skador för många unga och innebar en katastrof för svensk folkhälsa. I samband med dessa insikter säger denne Anders Tegnell:

Skulle det uppstå en motsvarande situation skulle jag göra om det (Anders Tegnell)

För denna ”ståndaktighet” har nu Anders Tegnell belönats med att bli avdelningschef över Folkhälsomyndigheten. Där har han nyligen gjort ett avtal med korrupta GSK för att köpa in samma vaccin igen.

Idag debatterar riksdagen vem som bär ansvaret för katastrofen och hur dess offer ska ersättas. Jag gissar att Anders Tegnell inte nämns med ett ord. Och GSK (Glaxo Smith Kline) gnuggar händerna och ler hela vägen till banken. Anders Tegnell är möjligen det största hotet mot svensk folkhälsa.

Börje Peratt

Välkommen till min mediala värld

 

Posted in: Svininfluensa